Олів’є з солоними та свіжими огірками

  • Вигляд
    19


25 хв.

8 порцій

Новорічний стіл просто неможливий без олів’є. Салат готується у великій кількості і обов’язково ставиться у центрі столу. Кожна господиня трохи змінює рецепт на свій смак. Я люблю готувати олів’є з двома видами огірків – так він виходить соковитішим і смачнішим.

складові

  • Варена ковбаса (лікарська) –
    300 г
  • Відварна картопля) –
    200 г
  • Морква (варена) –
    2 штуки
  • Яйця курячі (варені) –
    3 штуки
  • Огірки солені) –
    2 штуки
  • Огірки (свіжі) –
    2 штуки
  • Зелений горошок (консервований) –
    200 г
  • Майонез –
    250 мл
  • Молотий чорний перець
    за смаком
  • Сіль
    за смаком
  • Петрушка (для прикраси) –
    1 гілочка

Покроковий рецепт приготування

Яйця, ковбасу, картопля, морква та обидва види огірків наріжте дрібними кубиками.


Зелений горошок відкиньте на друшляк, промийте під проточною водою та обсушіть на паперовому рушнику.

Олів'є з солоними та свіжими огірками – фото приготування рецепту, крок 2

У глибокій мисці змішайте ковбасу, яйця, картопля, морква, зелений горошок та огірки.

Олів'є з солоними та свіжими огірками – фото приготування рецепту, крок 3

Додайте сіль, мелений чорний перець та майонез. Акуратно все перемішайте, щоб не пом’яти овочі.

Олів'є з солоними та свіжими огірками – фото приготування рецепту, крок 4

Викладіть готове олів’є на тарілку для подачі і прикрасьте гілочкою петрушки.

Олів'є з солоними та свіжими огірками – фото приготування рецепту, крок 5

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]